//Home //Blog //De evolutie van de sneakers!

De evolutie van de sneakers!

Sneakers zijn de laatste jaren steeds meer een ‘ding’ geworden in de modewereld. Een stijlvolle sneaker aan de voet staat gelijk aan een designertas om de arm. Het is niet de eerste keer dat de modewereld sneakers  omarmt en sinds de Olympische Spelen in 2012 groeit de populariteit van de sneaker gestaag. De groei van trends als sportswear en casual looks hebben zeker bijgedragen aan de sneaker-trend.

Vrouwen kopen massaal een paar sportieve stappers.  In december 2014 sloegen schoenenwinkels massaal sneakers in, dus het is niet zo vreemd dat er rond Kerstmis veel sneakers onder de kerstboom lagen. En ach, het nieuwe jaar begin je in de sportschool – dus waarom ook niet met een paar nieuwe sneakers? Inmiddels heeft iedereen minstens één paar in de kast staan.

What about the future?
We verwachten dat de sneaker-trend zich nog even voort blijft zetten – dus je kunt nog lekker lang genieten van die sportieve, comfortabele stappers. De casual lifestyles die de laatste jaren zijn opgekomen en de drang om te participeren aan sporten blijven voorlopig nog wel even hangen en dat betekent dat de actieve footwear nog wel even blijft. Het sportieve element wordt steeds meer een onderdeel van de catwalks en designers zullen er meer mee gaan experimenteren.

 

Sitemap Disclaimer Privacy statement Cookies Webdesign by Applepie