//Home //Blog //BLOG: Spring is in the air!

BLOG: Spring is in the air!

Lentekriebels... Om deze tijd van het jaar hebben (volgens mij) alle vrouwen dezelfde wens en vraag! Wens: was het maar Lente. Vraag: wat zijn de nieuwste trends voor komend seizoen?
Buiten vriest het nog maar bij Doreen in de winkel is het al volop Lente (op de UGG hoek na).

Elke week ontvang ik foto's van de nieuwste collectie bij Doreen om deze vervolgens op de website te plaatsen. Bij elke foto die ik open denk ik "die wil ik!". Wat me opvalt dit seizoen zijn het wederom voornamelijk sneakers, sneakers en nog eens sneakers. Ik ben fan van sneakers dus waarschijnlijk vind ik ze daarom allemaal mooi en wil ik ze allemaal hebben. Sneakers zijn veelzijdig en kunnen eigenlijk bij bijna elke denkbare outfit. Je ziet dit voorjaar veel slangenprints, glitters, lak en briljantjes. Niet alleen bij sneakers maar ook bij veterschoenen, pumps, sandalen en slippers.

Goed nieuws voor wie er goed op kan lopen en voor wie er graag naar kijkt: Naaldhakken horen bij de trend van 2016! Vooral bij pumps en sandalen. De Romeinse sandaal was vorig jaar al populair, zo ook dit jaar. Vroeger toen we nog niet konden strikken hadden we schoenen met klittenband. Klittenband is terug! Niet alleen bij sneakers maar ook bij sandalen en slippers.

Rose Quartz & Serenity
Elk jaar wordt er een kleur uitgeroepen tot trendkleur van het jaar. Dit jaar heeft kleurexpert Pantone twee kleuren uitgeroepen: Rose Quartz en Serenity. Het hele jaar door kom je deze twee kleuren overal tegen. Deze twee kleuren zijn super makkelijk en leuk te combineren met andere kleuren. Consumenten zoeken volgens het kleureninstituut naar welzijn en mindfullness en daarom koos Pantone deze twee kleuren als tegengif voor hedendaagse stress: "vriendelijke kleuren die voldoen aan onze psychologisch verlangen naar zekerheid en veiligheid". Ben ik blij dat ik (nog voordat ik wist dat deze twee kleuren uitgeroepen zijn tot trendkleur van het jaar) een supermooi vest in de kleur Rose Quartz heb weten te scoren bij BeeB. ;-)
Naast deze twee kleuren komt er nog een regenboog aan kleuren voorbij. Van lieve pasteltinten tot knallende opvallers. En wit? Wit blijft de absolute favoriet, zeker onder de sneakers en veterschoentjes.

Let's do some shopping! :-)

 

Sabine, 18 februari 2016

Sitemap Disclaimer Privacy statement Cookies Webdesign by Applepie