//Home //Blog //BLOG: Shoe trends 2015!

BLOG: Shoe trends 2015!

Zo.. Nu hebben we eindelijk een prachtige website en willen we ook nog heel graag meedoen in de wereld van de blogs. Ik mag het doen! De eerste keer voor mij dus best spannend...

We zijn nu ruim twee weken online en druk bezig om de website elke dag aan te vullen met leuke nieuwe items. Het hoogtepunt van de afgelopen twee weken is dat we op maandag 9 februari, de dag dat we online gingen, bijna 3.000 bezoekers hebben gehad waarvan zelfs vijf bezoekers in de USA en zes in Brazilië! We gaan de hele wereld over.

Niet alleen online zijn we hard aan het werk maar in de winkel komen bijna dagelijks nieuwe items uit de voorjaars-& zomercollectie binnen. Super om de winkel weer te restylen van donkere kleuren naar veel lichte en vrolijke kleurtjes!

Welke kleuren en modellen schoenen zien we komend voorjaar/zomer?
Helaas zit het weer nog niet helemaal mee maar we mogen gelukkig wel alvast een kijkje nemen naar de schoenen voor dit seizoen. In de voorjaars- & zomercollectie 2015 zien we vooral veel lichte kleuren en pastelkleuren. Ook metallic en de dierenprintjes komen veel terug. De Romeinse sandaal is erg populair.

Enkellaarsjes zijn al een tijdje in de mode... ook dit voorjaar! De hakken en zolen zijn vaak opvallend van kleur en/of vorm. Een spitse punt wint het dit seizoen van de ronde neuzen. De seventies drukken dit jaar een stempel op de mode en dus.. je raadt het al: ook suéde is weer helemaal terug. Uitkijken dus met onverwachte voorjaarsbuien! ;-)

Sneakers zijn erg hip en trendy! Een sneaker is een 'must have' in je garderobe... past bij elke outfit en zitten heerlijk comfortabel.

En tot slot.... If you can't stop thinking about it... Buy it!

 

Sabine, 25 februari 2015

Sitemap Disclaimer Privacy statement Cookies Webdesign by Applepie