//Home //Blog //BLOG: overknee laarzen, hot or not?

BLOG: overknee laarzen, hot or not?

Eén van de absolute najaarstrends zijn overknee laarzen! Makkelijk te combineren, stijlvol, celebs worden er regelmatig mee gespot en ze zijn lekker warm!
Hoog tijd dus om deze laarzen wat extra aandacht te geven.

De overknee laars is zoals iedereen wel kan raden een prachtige laars die over je knie valt. Naast het feit dat overknee laarzen super modieus zijn houden ze je benen ook nog eens lekker warm tijdens de koude wintermaanden.

Heb je nog geen overknees? Voor ieder figuur en lengte zijn er wel mooie laarzen te vinden. Let wel op.... als je het verkeerde materiaal kiest of als je ze niet goed combineert wordt je outfit al snel ordinair. En dat is het laatste wat we willen! Hier een aantal tips die je helpen bij je zoektocht naar de juiste overknee laarzen:

1. Materiaalkeuze - Als het kan: vermijd glans. Als je voor leer kiest, probeer dan een zo mat mogelijke variant te vinden. Suéde is een favoriet!

2. Schachtwijdte - Kies overknie laarzen die mooi aansluiten over je hele been.

3. Combineren - Stoer, chic, sexy of een combinatie daarvan? Het kan allemaal! Ook al bedekken de laarzen je been, in de meeste gevallen is een overknee laars erg sexy. Verstandig is dus om daar dus een beetje contrast aan te geven. Ze zijn geweldig in combinatie met een oversized trui, het liefst zo groot en lang dat je deze als jurk kunt dragen. Ze staan natuurlijk ook prachtig onder een leuk rokje. Over een skinny jeans zijn overknee laarzen ook waanzinnig mooi! Met een mooie blazer, katoenen witte blouse of een coltrui maak je deze style helemaal af.

Tijdens mijn zoektocht op internet naar input voor mijn BLOG kon ik al vrij snel concluderen dat overknee laarzen helemaal HOT zijn! En ik durf te wedden dat je wordt nagekeken op straat wanneer je overknee laarzen draagt! ;-) Doreen heeft voor komend seizoen weer een prachtige collectie ingekocht en daar zitten ook een aantal overknee laarzen bij.

A woman with good shoes is never ugly!

 

Sabine, september 2016

Sitemap Disclaimer Privacy statement Cookies Webdesign by Applepie