//Home //Blog //BLOG: Fotografie!

BLOG: Fotografie!

Het lijkt allemaal heel gemakkelijk.. maar dat is het niet! Deze week mocht ik een fotoshoot voor onze website bijwonen. Het heeft indruk op me gemaakt, vandaar dat dit onderwerp een BLOG verdient!

Het was dinsdagavond.. ik had afgesproken met onze fotograaf in een echte studio. Het zag er allemaal erg professioneel uit. Doreen had weer een mooie selectie gemaakt van schoenen en tassen waar we mee aan de slag konden. Toen ontstond bij mij meteen de vraag:

Hoe maak je nu echt goede foto's?
Voor onze schoenen en tassen is het licht erg belangrijk. De achtergrond van onze producten moet spierwit zijn. Onze fotograaf werkt met een rol wit papier als achtergrond, een professionele camera en twee lampen.

Natuurlijk gaat er niets boven een goede kwaliteit camera, een lamp links en een lamp rechts. Na het opzetten van een juiste opstelling kan het fotograferen beginnen.

Wees creatief! Onze foto's moeten allemaal op dezelfde manier gefotografeerd worden. Heel creatief kunnen we dus niet zijn, al vond ik onze fotograaf enorm creatief in haar houdingen. Probeer eens wat uit! Dan heb je misschien wel 20 foto's die niet goed zijn maar daar zit gegarandeerd de perfecte foto tussen.

Tot slot worden de foto's wat bewerkt op de computer zodat ze een spierwitte achtergrond krijgen voor de website. Hierna is het aan mij om alles te verkleinen, op de website te plaatsen en er een leuke tekst bij te bedenken.

Zo zie je maar.. er wordt met veel plezier en succes aan deze website gewerkt! We doen er alles aan om onze collectie op een mooie en goede manier aan jullie te presenteren.


Tot slot nog even voorstellen!
Na mijn eerste BLOG ontstonden er een aantal vragen: Wie is deze blogger nu eigenlijk? Schrijft Doreen de BLOG's zelf?

Mijn naam is Sabine Beerens, 27 jaar. Ik ben een nichtje van Doreen en hou mezelf al een tijdje bezig "achter de schermen" bij Doreen Schoenen met o.a. Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en nu ook deze supermooie en vernieuwde website. Ik vind het leuk om dit te mogen doen en ik hoop jullie nog veel leuke BLOG's te bezorgen! Sabine, 18 maart 2015

Keep calm and say cheese! ;-)

Sitemap Disclaimer Privacy statement Cookies Webdesign by Applepie