//Home //Blog //50 beste 2018!

50 beste 2018!

Na twee succesvolle edities presenteert vakblad TRED dit jaar voor de derde maal de TRED 50 BESTE: een lijst van de vijftig beste schoenenzaken van Nederland. Fabrikanten, leveranciers en agenten stemden afgelopen maand op de winkels die zich volgens hen positief weten te onderscheiden. Het resultaat is een prachtige dwarsdoorsnede van alles wat de schoenenbranche te bieden heeft: van grote spelers met landelijke tv-reclame tot kleine innovatieve ondernemers en degelijke familiebedrijven.

Vijftig winnaars
De winkels in de 50 BESTE-lijst zijn bewust op alfabetische volgorde gepubliceerd om de retailers evenveel eer te gunnen. De TRED 50 BESTE is geen ranglijst waarbij er maar één de beste kan zijn, maar juist een waardering van het ondernemerschap van al deze ondernemers die zich – ieder op hun eigen manier – weten te onderscheiden. Met de onderscheiding kunnen de winnaars lokaal de publiciteit opzoeken en een positieve stimulans aan hun business geven. Zij kunnen hiermee aan hun klanten laten zien dat hun winkel één van de 50 BESTE is.

Feest!
De overwinningen werden afgelopen jaren dan ook uitgebreid gevierd. Winkeliers stuurden ons foto’s van krantenartikelen, waarin hun overwinning uitgebreid beschreven werd. Ze plakten feestposters de winkelruiten en vierden de overwinning met hun klanten, onder het genot van taart en champagne. Klanten kwamen de winkeliers op hun beurt feliciteren, met bloemen, wijn en vrolijke tekeningen. Wij zijn nog altijd enorm trots op deze stroom aan positiviteit die onze verkiezing teweeg bracht. Dat is precies waar deze verkiezing ons om te doen is.

Met liefde en doorzettingsvermogen
De resultaten bieden ook ieder jaar weer een waardevolle blik op de branche. Wat wordt gewaardeerd in een winkel? Wat houdt de gemoederen bezig? Ondernemers die zich weten te onderscheiden en keuzes durven te maken, ontvangen daar ook dit jaar weer veel lof voor, of het nu om een vernieuwende conceptstore of het complete assortiment van een comfortwinkel gaat. Maar minstens zoveel waardering is er voor de persoonlijke eigenschappen van de mensen achter de winkel: enthousiasme, inzet, doorzettingsvermogen en passie zijn woorden die we veel terug hoorden.

Veel respect is er voor de ‘next generation’ Dungelmann, die het werk van hun vader met liefde heeft overgenomen en met succes voortzet. En voor het echtpaar achter Hendriks Schoenmode & Wandelsport, dat het dankzij een leergierige en open minded houding ver weet te schoppen. Ook de verbouwing van Snoeren in Teteringen is – als we de verkiezing mogen geloven – nu al een succes. Wie met zoveel toekomstvisie met zijn zaak aan de slag gaat, is hoe dan ook een winnaar, gaven verschillende enthousiaste aanbieders aan.

Passie
Iets wat bij alle winnaars terugkomt, is een onuitputtelijke passie voor ondernemen. Het is een grote eer om deze topondernemers een podium te kunnen bieden. Wij zijn onze branchegenoten – de leveranciers, fabrikanten, agenten en andere partijen die ons enthousiast bij deze verkiezing ondersteunden – dan ook zeer dankbaar. Zonder hen was deze lijst van vijftig winnaars niet tot stand gekomen. We hopen ook zij zich – mede door de positieve geluiden die zullen volgen – een winnaar voelen. Want: winnen doe je samen!

Bron: Vakblad Tred

Sitemap Disclaimer Privacy statement Cookies Webdesign by Applepie